Media |

Contact

Steun ons:

Local Charity | van Hattumstraat 2b | 8011 MV Zwolle | info@localcharity.nl

...doe je goede ding!

Zomer pianoconcert voor senioren

Het Zomer pianoconcert voor senioren op donderdag 20 juni 2013 in de Grote Kerk Zwolle was een succes. Het was een middag genieten voor oud en iets jonger. Op het programma stonden diverse optredens vanuit Artez Conservatorium en Dubbelgreep Docentencollectief met bekende klassieke (piano)stukken. In een knusse setting konden ruim 100 senioren genieten van een concert waarbij ze dicht bij de artiesten zaten.

Zo brachten vanuit Artez Conservatorium studenten Ruben Tekelenburg en Suwita Siladjaja Stravinsky's pianostuk Le Sacre du Printemps ten gehore. Een aantal leerlingen van het Dubbelgreep Docentencollectief deden ook hun bijdrage met diverse stukken van o.a. Yirumi, Chopin, Bach en Beethoven.

Speciaal voor de senioren was er die dag gratis vervoer per bus van diverse punten in
Zwolle naar de Grote Kerk en weer terug. Hiernaast was die dag vrije inloop, waardoor
vele (toevallige) bezoekers konden meegenieten.

Het zomer pianoconcert was in samenwerking met en/of mede mogelijk gemaakt door:
Artez Conservatorium, BIOS-Groep, De Gasthuizen, 'De Zwolder, de huis-aan-huisfolder van Zwolle!' en participanten, Driezorg Wonen, Welzijn & Zorg, Dubbelgreep Docenten Collectief, De Graaf Muziek, ffbusjehuren, Fonds Sluyterman van Loo, Henri van Velzen Entertainment, Het Notarieel, Mitra Assendorp, Reinder van Raalte Music, The Alluring Ajettes, Stichting Vier het leven, WijZ, Grote Kerk / Sint-Michaƫlskerk en de Zonnehuis Groep IJssel-Vecht.

< Terug
Klik hier voor de foto's